Kuntoutumis- ja päiväkeskus Ilona Oy

 

 

 

 

 

Tervetuloa Ilonan kotisivuille❣

Kuntoutumis- ja päiväkeskus Ilona Oy on erilaisia sosiaali- ja terveysalan palveluita tuottava yritys Ilomantsin taajamassa. Meillä on lääninhallituksen luvat tuottaa yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Palvelut tuotamme laadukkaasti ammattitaidolla. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001:2008 standardin mukaisesti.

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluja, päivä- ja ryhmätoimintaa sekä psykiatrisen sairaanhoitajan ja psykiatrin vastaanottotoimintaa mielenterveyskuntoutujille. Hoito ja kuntoutus perustuvat jokaisen Ilonan asukkaan ja asiakkaan henkilökohtaiseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, joka toteutetaan yhteistyössä eri tahojen ja lähiomaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme koulutusta ja yksilö- ja ryhmätyönohjausta.

Yhteisöhoidon periaate

Toimintamme perustuu yhteisöhoidon periaatteelle. Lähtökohtamme on, että yhteisön jokainen jäsen kantaa vastuuta sekä omasta että yhteisön hyvinvoinnista. Kaikilla jäsenillä on samanlainen oikeus tulla kuulluksi ja näin vaikuttaa yhteisön toimintaan. Teemme arjen askareet ruoanlaitosta siivoukseen yhdessä. Päivämme lähtee käyntiin aamukokouksella, jossa sovitaan kullekin oma tehtävä päivälle. Viikoittaisissa yhteisökokouksissa sovimme yhteisistä asioista sekä luomme ja muutamme yhteisön toimintaa ja sääntöjä kaikille parempaan suuntaan.

Ilonan arvot

Yrityksen tai yhteisön arvot ohjaavat sen olemassa oloa, päätöksentekoa ja toimintaa. Pienyrityksissä ne ovat lähes aina johdettavissa henkilöomistajien ja koko henkilökunnan omista arvoista. Arvot ovat kirjoitettuja periaatteita ja ohjeistuksia, joiden mukaan omistajat sekä henkilökunta ajattelevat ja toimivat yrityksen tai yhteisön sisällä, osana ympäröivää elinympäristöään.

Arvomme määritellään yhdessä kuntoutujien, henkilökunnan ja yrittäjien kanssa.

  • Ihmisarvon kunnioittaminen ja arvostava kohtaaminen; itsemääräämisoikeus, oikeudenmukaisuus, koskemattomuus ja tasa-arvo.
  • Terveen järjen käyttö ja yhteisöllisyys ovat Ilonalaisten voimavaraa.
  • Jokainen yhteisön jäsen on arvokas, jokainen yhteisön jäsen on omalta osaltaan ja kykynsä mukaan, vastuussa yhteisön toiminnasta.
  • Me Ilonassa haluamme ennakkoluulottomasti ja aktiivisesti seurata toimialamme kehitystä, sekä osaltamme kehittää omia toimintatapojamme.
  • Yritystoimintamme on oltava kannattavaa jotta voimme kantaa vastuumme työyhteisöstämme ja kaikista Ilonalaisista, myös vaikeina aikoina.
  • Ilona on suomalainen, yhteiskuntavastuullinen perheyritys.

 

Tutustu tarkemmin toimintaamme, klikkaamalla kotisivujemme ylävalikkoa löydät tarkempaa tietoa meistä.

 

© Kuntoutumis- ja päiväkeskus Ilona Oy 2014, Sissipolku 1A 82900 Ilomantsi, Puh. 050 4444 250
Avoinna arkisin 8-16, info@ilonakoti.fi
Toteutus Nettitaivas