Kuntoutumis- ja päiväkeskus Ilona Oy

 

Ilonan väki ja läheiset

Pyrimme tekemään elämämme Ilonakodissa niin mukavaksi ja vaihtelevaksi kuin vain osaamme. Päivittäiset tekemisemme vaihtelevat koko ajan: Pieniin askareisiin, kodinhoitoon, ruuanlaittoon, sekä kesäisin puutarhanhoitoon osallistuu kukin kykymme mukaan. Erilaiset harrastukset, matkailu ja läheisten vierailut tuovat lisäväriä elämäämme. Kuntoilu ja saunominen, radion kuuntelu ja TV:n katsominen ovat suosittuja tapoja rentoutua.

Meitä on täällä hyvin erilaisia ihmisiä. Jotkut meistä selviävät hyvin omista askareistaan, asuen hyvinkin vähäisen tuen turvin tukiasunnoissamme. Tarvittaessa meillä toimii ”kaveriapu” ja tietenkin lähellämme on koko ajan osaava henkilökuntamme auttamassa tarpeen tullen. Se on mukavaa kun ovemme ovat avoinna ja voimme liikkua turvallisesti pihapiirissämme ja lähiympäristössä. Tarkempaa tietoa asumisesta, toiminnasta ja palveluistamme löydät Ilonan palveluista.

Ilonan väen omaiset ja tuttavat ovat meillä aina odotettuja vieraita. Ota yhteyttä ja varmista ettemme ole jossain vierailulla tai harrastuksissa. Olet aina myös halutessasi tervetullut seuraamaan/osallistumaan toimintaamme niin täällä Ilonakodissa kuin harrastusten parissa tai osallistumaan retkillemme. Jos sinulla on ajatuksia tai ideoita mukavasta tekemisestä, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Vieressä lisää valokuvia jokapäiväisistä askareistamme ja hauskoista hetkistämme, seuraa myös kuukausittain päivitettävää Ilonassa sattuu ja tapahtuu päiväkirjaamme, hienosti ne kutsuvat sitä Ilona-blogiksi.

 

© Kuntoutumis- ja päiväkeskus Ilona Oy 2014, Sissipolku 1A 82900 Ilomantsi, Puh. 050 4444 250
Avoinna arkisin 8-16, info@ilonakoti.fi
Toteutus Nettitaivas